Sziasztok!
Amennyire nem voltam oda régen a kínai jellegű kajákért, annyira rá vagyok kattanva, nos, lényegében, mióta nem eszem húst... :D
A mai recept sztárja is egy ilyen egyszerű, mégis nagyszerű étel.
Hozzávalók:
- 415 g főtt chow mein tészta
- 10 g étolaj
- 450 g Freshona mix gombával és bambusszal
- 15 g földimogyoró olaj
- 170 g pak choi
- 5 g kínai fűszerkeverék
- 10 g szójaszósz
- 90 g szeletelt bambuszrügy
- 15 g vöröshagymakrém
- 130 g Selection barackos pesto
Elkészítés:
A tésztát felteszem főni, amíg készül, egy nagy serpenyőben vagy wokban felhevítem az olajakat és beleteszem a gyorsfagyaszott és a felszeletelt zöldségeket is - a pak choiból a külső pár levelet meghagyom, ez majd később kell, de a többi részét feldarabolom. Amikor a zöldségek kissé megpirultak, fűszerezem és hozzáadom a szójaszószt és a pestot is. Kb addigra megfő a tészta is, azt leszűrom és az eddig elkészült zöldségekhez adom és alaposan összekeverem. Kicsit összefőzöm még a tésztát és a zöldségeket, a félretett pak choi leveleket pedig pár csepp olajon megfonnyasztom. Ezután már lehet is tálalni! Jó étvágyat!
Kalória:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése