Hozzávalók:
- 10 g laktózmentes (vegán) Rama
- 175 g Vivera Hack (darált hús helyett)
- 400 g Happy kókuszital
- 100 g víz
- 50 g laktózmentes Rama
- 50 g liszt
- 400 g paradicsomszóz (én a Despar Sugo al Basalicot használtam)
- 235 g (fél csomagot használtam el) durum lasagne tészta
- 85 g növényi sajt (én Violife Cheddart használtam)
Elkészítés:
Először a margarinon kissé megpirítom a csomag Vivera Hack-et, majd elkészítem a vegán besamelt. A Ramat felolvasztom egy közepes edényben, megpirítom rajta a lisztet, aztán beleöntöm a növényi italt és összefőzöm. Addig hagyom, míg homogén anyag lesz és elkezd sűrűsödni. Ezután elkezdem egy jénaiba rétegezni úgy, hogy az alsó réteg tészta legyen. Erre jön egy adag besamel, egy adag Hack, egy újabb réteg tészta, paradicsomszósz, rá a Hack, és így tovább, végül pedig a lereszelt növényi sajttal szórom meg. Ezután 200 fokos sütőbe tolom a jénait úgy, hogy kb 20 percig a teteje is rajta van, majd leveszem a tetejét és további 10 percig úgy is sütöm. És kész is. :)
140,801 kcal/100 g
Szénhidrát: 17,415
Zsír: 5,293
Megjegyzések
Megjegyzés küldése